***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кирил Петков: ГЕРБ отново се уплашиха, избягаха от отговорност. Русия мобилизира кримски татари и ги прати на фронта


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 29 септември   

 

„ Томислав Дончев бе изпратен от криещия се Борисов в поддръжка на Деница Сачева, само че политически конфликт, спор на хрумвания, цели и стратегии нямаше, тъй като минути след началото от ГЕРБ още веднъж се уплашиха, избягаха от отговорност и избраха да се скрият “.

„ Докато политическите водачи се крият в джипки, в тъмни стаи с диванчета, в сараи и възрожденски вили, купени с държавни пари, ще си останем в годините на Прехода. Време е да си отвоюваме страната дружно на 2 октомври и да приключим най-сетне с годините на Прехода! “

„ Не се поколебах да потегли към bTV, с цел да се явя на оповестения като лидерски спор на мястото на моя сътрудник, тъй като имам вяра, че българите имат право да чуят какви са решенията, които партиите оферират за бъдещето на България. Това се оказа огромен проблем за ГЕРБ “. 

***

„ По-лошо е да имаме задкулисие като сътрудник, в сравнение с да нямаме коалиция “. 

Това разяснява в „ Здравей, България ” съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков.

Той регистрира - една от най-големите неточности е, че са се съгласили да имат съдружен сътрудник, който е бил „ Троянски кон ”.

„ 70% от силата ни отиваше да опазим държавните средства освен от задкулисието, само че и от желанието на Има Такъв Народ да дава пари по остарелия метод ”, посочи той.

***

***

„ Русия стартира готовност на татари в окупирания от нея през 2014 година украински черноморски полуостров Крим ", написа в. „ Украинская истина ".

Те бяха измежду най-яростните съперници на непризнатия от международната общественост референдум след който Москва анексира полуострова.

„ Според данни на Генералния щаб в Киев окупаторите започнаха да набират мъже от тюркскоезичното малцинство и  ги пратиха на първа фронтова линия против укранските войски. Само във вторник (27 септември) в региона на град Саки бяха мобилизирани 21 мъже. Те бяха изпратени на най-горещите точки на бойните дейности “, добави медията, като се базира на информация на Въоръжените сили на Украйна.

***

Съединени американски щати ще провиснал в допълнение 1,1 милиарда $ за Украйна за придобиването на 18 усъвършенствани ракетни системи и други оръжия, за противопоставяне на дроновете, които Русия употребява против украинските сили, заяви през днешния ден администрацията на президента Джо Байдън, представена от АП.

Този пакет е обезпечен по така наречен Инициатива за подпомагане за сигурността на Украйна (Ukraine Security Assistance Initiative), която финансира контракти за закупуване на оръжия и съоръжение, осведоми Българска телеграфна агенция. Така, откогато Байдън е станал президент, американската военна помощ за Украйна към този момент възлиза на близо 17 милиарда $.

***

***

Крайнодесният другар на Путин и Тръмп е под наблюдаване, тъй като има съмнение, че се готви да фалшифицира изборите или да сътвори безредици, в случай че загуби (по сходство на Тръмп в Съединени американски щати, когато загуби изборите).

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР